Log in of maak een account aan

U bent hier

Snuffelen op extra grote Sjacherbeurs

De Sjacherbeurs aan de Vogelenmarkt bestaat al meer dan 25 jaar. Dat wordt dit weekend gevierd met een extra grote editie. Meer dan 100 standhouders bieden hun tweedehandsspulletjes te koop aan. “Alles krijgt hier een tweede leven”, vertelt Nadia Christiaens van de Sjacherbeurs.

Gamen in cc De Kern: van Pong tot Mortal Kombat

Begin maart organiseert cc De Kern een namiddag voor liefhebbers van computerspelletjes. “We brengen de geschiedenis van het gamen in beeld”, vertelt organisator Christophe Kenis. “En wie zin heeft, kan zelf games komen spelen op enkele retro spelconsoles.”

Jeugdboekenweek: niet voor bangeriken!

WILRIJK | De jeugdboekenweek staat dit jaar in het teken van gevaar. Kinderen mogen zich verwachten aan spannende verhalen, kunstbommen en een duizelingwekkende brandweerman.

Henk Visch in het Middelheimmuseum: “Het is een boswandeling maar dan met beelden”

Henk Visch uit Eindhoven is niet van de minste. In het Middelheimmuseum staan er verschillende van zijn beelden en op 22 februari palmt hij er ook het Braem-paviljoen in.

Intieme muziek met ‘The Golden Glows’

MERKSEM | Het trio ‘The Golden Glows’ blaast lang vervlogen melodieën nieuw leven in. Net na Valentijn, wanneer de romantiek hoogtij viert, brengen ze hun leukste en mooiste (liefdes)nummers naar Merksem.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?