Log in of maak een account aan

U bent hier

Iedereen Mee op Kamp met Chiro TOM en Chiro SAM

Op een Chirokamp speel je samen met je leeftijdsgenoten 10 dagen lang de tofste spelletjes, doe je de leukste activiteiten (zoals gaan zwemmen, naar de speeltuin,…) en maak je vooral veel plezier! Samen met je vrienden blijf je 10 dagen op een plaats ergens in België met veel speelruimte en natuur. De begeleiding zorgt ervoor dat je je geen enkel moment zal vervelen!
Met de zomer voor de deur, zijn veel ouders op zoek naar een zinvol vrijetijdsaanbod voor hun kinderen in juli en augustus.

Elke jaar trekken een tiental Chirogroepen in de stad op zomerkamp of zomerbivak. Als Chirobeweging zien we het als onze taak is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven, om eens te proeven van die zalige tijd op kamp. Daarom organiseert de stadswerking van de Chiro in Antwerpen, samen met de chirogroepen in de stad, elk jaar de actie “Iedereen Mee op Kamp”.

Met deze actie stellen de stadsgroepen hun zomerkamp open voor kinderen en jongeren die onder het jaar nog geen lid waren van de Chirogroep. Op deze manier willen de Chirogroepen kinderen de kans geven om samen met leeftijdsgenoten enkele dagen samen te spelen, lachen en te (be)leven.

Voor meer info kan je ook steeds terecht bij de stadswerker van de Chiro in Antwerpen: Daan.aerts@chiro.be of bel. 0492/73.04.66

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.uitmetvlieg.be!
€ 100 (100 EUR is slechts een richtbedrag! Extra kortingen zijn mogelijk via het Solidariteitsfonds van Chirojeugd Vlaanderen.)

Wanneer

Altijd open

Praktisch

locatie

Chiro TOM/SAM
Kwadeveldenstraat 26, 2170 Merksem

contact


Nieuwsbrief
Www.antwerpen.be
De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?