Log in of maak een account aan

U bent hier

Stadswinkel Antwerpen

Alles over 't stad op één adres. De stadswinkel etaleert Antwerpen op haar best. Hier kan elke bewoner terecht voor informatie over zijn bestuur, stedelijke campagnes en projecten. In de stadswinkel zijn allerlei zaken te koop. Van producten met de stralende A, boeken en dvd's over Antwerpen tot vuilniszakken en tramkaarten. Iedereen vindt hier zijn gading.
De stadswinkel is het interactief informatiecentrum van de stad Antwerpen:

De stadswinkel is in de eerste plaats bedoeld voor de bewoners van de stad Antwerpen. De stadswinkel etaleert Antwerpen op haar best. Het is de plaats waar de bewoner terecht kan voor informatie over zijn bestuur en de plaats waar hij meer te weten komt over stedelijke campagnes en projecten.

In de stadswinkel zijn allerhande zaken te koop. Van producten met de stralende A, boeken en dvd's over Antwerpen tot vuilzakken en tramkaarten. Iedereen vindt hier zijn gading.

Groepsbezoeken: U kan rondleidingen krijgen op afspraak. Daarvoor belt u naar het nummer 03 22 11 333 of mailt u naar info@stad.antwerpen.be . Dan wordt datum, uur en de invulling van het bezoek besproken. Gelieve wel minstens een maand op voorhand een afspraak te maken.

De stadswinkel verhuist vanaf 3 augustus 2011 tijdelijk naar het gelijkvloers van het stadhuis aan de Grote Markt 1. Reden is de restyling van het gebouw op de Grote Markt 11. In december 2011 keert de stadswinkel terug naar de vertrouwde locatie.

De stadswinkel blijft sowieso een belangrijk informatiepunt voor de burger, maar wordt heringericht als een echte winkel met een uitgebreider productenaanbod. Bezoekers zullen er in de toekomst echt kunnen snuisteren tussen Antwerpse hebbedingen.

Na de restyling zal de stadswinkel ook een uitgebreider assortiment aanbieden, waarmee ze specifieke doelgroepen, zoals o.a. jongeren, beter wil bereiken. Het eigen gamma van A-producten wordt uitgebreid en daarnaast wil de stadswinkel samenwerken met derde partners, zoals o.a. de Antwerpse musea.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

akaart

Wanneer

di, woe, do, vrij, za (niet op zo, ma)

Praktisch

locatie

Stadswinkel Antwerpen
Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

contact

03 22 11 333

Extra

tags

A-kaart,
Nieuwsbrief
Www.antwerpen.be
De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?