Log in of maak een account aan

U bent hier

Antwerpen maakt zich op voor het Bollekesfeest

Feestelijk volle plateaus, culinaire verwennerijen, gezellige terrasjes, rasechte Antwerpse streekproducten, live muziek van Antwerpse topacts en nog veel meer. Dat kan u beleven op het Bollekesfeest van donderdag 16 augustus tot en met zondag 19 augustus.

Het Bollekesfeest, dat is respect voor traditie en een uitgelezen kans om samen met heel Antwerpen uw zintuigen te verrassen. De Gedempte Zuiderdokken en het Museumplein vormen het decor voor vier dagen vol verwennerij.

Voor ieder wat wils.

Geniet van optredens van Halve Neuro, Nathalie Meskens en band, Axl Peleman en SSStout. Op het Museumplein trekt u best uw dansschoenen aan. Geef u er over aan het ritme van de samba, tango en Lindy Hop. Uitrusten doet u op de langste sofa ter wereld, die telt maar liefst 64,77 meter.

Kinderen kunnen zich uitleven in een echt kinderfestivaldorp met onder andere een knutseltent, springkastelen, poppenkast, grime en een kidsbar.  Om het helemaal af te maken is er een Bangelijke Sprookjesmolen en komt Theater Froe Froe zijn Pretpakket uitpakken. 

Op culinair vlak valt er zeer veel te verkennen. Een uitgebreide streekproductenmarkt en vis- en schaaldierenmarkt zorgen voor een breed gamma aan lekkers. Op Boulevard 170 kan u van allerlei gerechtjes van andere culturen proeven. En tijdens de soepwedstrijd ontdekt u de lekkerste soepen van 't stad. Ook bij de buren van Antwerpen Proeft zijn er culinaire hapjes te verkijgen. Een bolleke Koninck zal op dit feest uiteraard ook niet ontbreken. 

Kom het allemaal zelf voelen, proeven, horen, zien en vooral ervan genieten.

Volledige programma

 

 

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?