Log in of maak een account aan

U bent hier

Horen, zien en proeven op tiende Kerkstraat Plage

Muziek, film, kinderanimatie en heerlijke buurtgerechten? Dat kan maar één ding betekenen: Kerkstraat Plage komt er weer aan. De 10e editie van dit driedaagse festival op het Willibrordusplein in de Kerkstraat belooft extra feestelijk te worden.

Zwoel en zuiders

Vrijdag 27 juli trappen Los Trucos del Foro en Sonbacan het buurtfestival af met een zwoele mix van zuiderse muziek. Daarna geniet u in openlucht van de hilarische Vlaamse film ‘Frits en Freddy’.

Rommelmarkt en openluchtfuif

De volgende dag doet u op de rommelmarkt misschien wel de koop van uw leven. Vindt u daar niets naar uw zin? Dan doet u misschien wel een ontdekking op het free podium. Daar geeft aanstormend talent het beste van zichzelf. ’s Avonds staan Fête Royal en Don Tomasino op het hoofdpodium en sluit Discobaar A Moeder in stijl af met een openluchtfuif.

Tropisch feestje

Zondagnamiddag is traditiegetrouw voorbehouden aan senioren. Deze keer is er een optreden van Will Ferdy. G.T. & the Calypso Gigolo’s zetten ’s avonds de kers op de taart met een tropisch feestje op zijn Antwerps.

Buurtrestaurant met overheerlijke gerechten

Als dit programma u niet doet watertanden, dan zorgt het buurtrestaurant daar wel voor. Het hele festival lang geniet u van lekkere, verse gerechten, klaargemaakt door de buurtbewoners.

Meer info en programma

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

Meer Over...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?