Log in of maak een account aan

U bent hier

Kiel zkt kunstenaar

Werken aan kunstproject het Nest
ANTWERPEN | Na het Nest is het tijd voor een nieuw beeldend kunstproject. Co Nova zoekt een kunstenaar die in 2013 aan de slag wil gaan met 'Het Kiel'.

In 2008 bouwden kunstenaars Andreas Hetfeld en Suus Baltussen een gigantisch Nest, samen met de buurt. Een enorm project dat nog elk jaar gevierd wordt tijdens het Nestfeest.                 

Co Nova en de kunstenaars bekijken momenteel in welke vorm het Nest kan blijven. Daarnaast willen ze samen een nieuw sociaal artistiek project rond beeldende kunst opzetten op het grasveld naast het Nest.

Meer dan duizend mensen werkten mee aan het Nest en evenveel bewoners wachten vol ongeduld op een nieuw voorstel. Samen met vzw Recht-Op, Samenlevingsopbouw, het Middelheimuseum en de buurt zetten Co Nova en het district Antwerpen in 2013 opnieuw een langdurig sociaal artistiek traject op.

Meer informatie en volledige projectoproep via

 

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

Meer Over...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?