Log in of maak een account aan

U bent hier

Kom gratis kijken naar Amber&S tijdens het Bollekesfeest

Kindertheater ontsproten aan het brein van de onnavolgbare Dimitri Leue. Met een koptelefoon op uw hoofd nemen Amber en haar moeder u mee op een trip door de grote koekenstad. Amber is jarig. Haar ogen schitteren al even hard als de diamanten op haar kroon. Maar aan de Schelde loopt het mis. Haar kroon valt in het water en haar dag in duigen.

Amber wil nog maar één ding: haar kroon terugvinden. Dan leert ze S kennen, een vriendelijke jongen die haar wil helpen bij haar zoektocht. Tijdens hun tocht door de stad ontmoeten ze een reeks eigenzinnige personages: een zwerver, een pastoor en een modeontwerper. Ze vinden van alles, maar vinden ze ook wat ze zoeken?

Een geestig verhaal over de geest van een stad.
Een luisterspel over de luister van een stad.
Een auditieve parel over een parel van een kind.

Voor Amber&S werkte Dimitri Leue samen met Benjamin Boutreur, Janne Desmet/Phaedra Vandenbergh (spel), Jonas Vermeulen (spel), Jonas Vandenbossche (spel en muziek), Myriam De Gucht (kostuums), Bulkarchitecten (decor) en Vanessa Verstappen (affiche)

  • Voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • zaterdag 18 augustus om 14 uur en om 17 uur
  • zondag 19 augustus om 14 uur en om 17 uur
  • Zuiderpershuis
  • gratis

Lezersreacties

Gisteren naar de try-out gaan kijken: goeie acteurs, waanzinnig decor en een ontroerend verhaal dicht bij huis. De kinderen (tussen 9 en 12) vonden het geweldig.

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?