Log in of maak een account aan

Lillo: boeken- en waterdorp

LILLO | U kan deze zomer genieten van literatuur in Lillo met Lillo Boekendorp. En als dit nog niet genoeg is, heeft u de kans om kennis te maken met Lillo Waterdorp.

Het leven in Lillo draait drie zomerse zondagen om boeken en literatuur. U kuiert er tussen het groen en kan naar hartenlust door al uw lievelingsboeken snuisteren. De tweedehandsboekenmarkt is en blijft het kloppend hart van Lillo Boekendorp.

Maar er is meer. Gastvrouw Kim Verthé verwelkomt auteurs en andere boekenmensen op haar schrijverspodium voor een literaire babbel. In het Kruitmagazijn waant u zich dan weer ten tijde van Napoleon, dankzij het ‘Cabaret Den Laesten Stuyver’.

Nog meer zin in geschiedenis ? Dan kan u deelnemen aan één van de historische wandeling, onder begeleiding van gids Werner Bril. Ook de ruilbibliotheek opent opnieuw haar deuren. Hier geldt het principe: 'U brengt een boek en neemt er een ander mee.'

Op Lillo Boekendorp maakt u ook kennis met de nieuwe polderdichteres Margot Van Dingenen. In augustus wordt u ondergedompeld in de wereld van het Waterdorp.

Lillo Boekendorp

  • 8 juli en 12 augustus (samen met Lillo Waterdorp) en 16 september 2012 van 10 tot 17 uur
  • Lillo
  • tel. 03 568 80 77
  • www.lilloboekendorp.be
  • gratis 

 

Tekst: Bart Verdeyen

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?