Log in of maak een account aan

U bent hier

Op wereldreis in Deurne

DEURNE | In de zomervakantie kunnen kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar andere culturen ontdekken tijdens activiteiten van de jeugddienst. Er zijn knutsel- en kookactiviteiten, maar ook uitstappen naar Flipperland, Pairi Daiza en de struisvogel-boerderij. Inschrijven kan met een A-kaart.

Het Hoge Noorden: Olmense zoo  
Ga lekker griezelen in het reptielenhuis, zoek de zwarte beren of neus rond in het zoogdieren- of vogelmuseum. Je kan ook een bezoekje brengen aan Casa Panthera, het huis van de zwarte en gevlekte panters, lynxen en tijgers. Je hoeft niet bang te zijn, ze zijn heel lief!

Zuid-Amerika: Pairi Daiza
De hele wereld in één park. Verbluffende tuinen, indrukwekkende hangbruggen en exotische dieren. Pairi Daiza blijft verbazen. Trek mee onder begeleiding van een monitor doorheen het park. 

Zuid-Amerika: Carnavalbal
Je bent in Zuid-Amerika, het land van de feestjes. In Brazilië vieren ze ontzettend graag carnaval en dat ga je nu ook doen. Kom verkleed en feest erop los! 

Europa: Schotse Highlandgames in de Nekker
Sterke mannen en vrouwen die een boomstam over de kop gooien, slingeren met een hamer, een gewicht over de lat gooien of met een gladde ronde steen werpen. Laat ook jouw talenten zien!

Rusland: Piratenzoektocht 
In Rusland leer je hoe het leven van een piraat er uit ziet. Piratenspelletjes, vlaggen en natuurlijk... de schatkist die je moet bemachtigen! 

Zuid-Afrika: Djembé en Zumba 
Je leert de echte djembé ritmes zoals je ze hoort in het midden van het oerwoud of tijdens een Afrikaans feest.  Zuid-Afrika is ook het land van zwoele zuiderse dansen. Vandaag leer je Zumba en schud je met de poep tot je niet meer kan. 

Azië: De Mega Machtige Ninja's
De Mega Machtige Ninja's maken het park onveilig. Wie kan er fluistersluipen door het bos? Schaduwboksen in licht? Spelletjes en opdrachten zorgen ervoor dat het spannend gaat worden. Misschien wordt jouw ploeg wel het Mega Machtigste Ninja team van het Boelaarpark!

Deelnemen kan met een A-kaart

Het volledige programma voor de zomervakantie van alle Antwerpse districten vind je op www.antwerpen.be/kinderen of www.antwerpen.be/jongeren.

Inschrijven voor juli kan nog steeds, tot op de dag zelf. Inschrijven voor augustus kan vanaf 16 juli. 

Jeugddienst Deurne

 
De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?