Log in of maak een account aan

U bent hier

Stem Antwerpen tot lekkerste stad van Vlaanderen

Diamanthoofdstad van de wereld, Jongerenhoofdstad van Europa en modehoofdstad van België: Antwerpen heeft al veel titels op zijn palmares staan, maar nog geen gastronomische. Dankzij u komt daar binnenkort verandering in. Stem Antwerpen vandaag nog tot lekkerste stad van Vlaanderen.

Antwerpse streekproducten als filet d’anvers, de handjes en Bollekes weten iedereen te bekoren. Maar Antwerpen is veel meer dan dat. Sterrenchefs slaan hier hun tenten op, culinaire speciaalzaken rijzen als paddenstoelen uit de grond, en kookworkshops en kooklessen worden steeds populairder.

Daarom neemt Antwerpen deel aan de wedstrijd ‘Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land’. Samen met Hoogstraten, Lier, Mechelen en Mol strijdt de stad om het ambassadeurschap van de provincie Antwerpen.

Vlaanderen Vakantieland

Als Antwerpen wint, levert dit een pak media-aandacht op, onder meer in het tv-programma Vlaanderen Vakantieland. Dit betekent dus meer klanten voor de bijna 5400 Antwerpse horecazaken en 700 culinaire speciaalzaken. 

Tot 26 augustus 2012 kan u stemmen op www.radio2.be/vlaanderen-lekker-land. Stem vandaag nog, want momenteel ligt Hoogstraten op kop. En zeg nu zelf: als er één stad verdient te winnen, dan is het toch Antwerpen?

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

Meer Over...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?