Log in of maak een account aan

U bent hier

Uit de bol op het Mechelse Plein

Kobe Louis Charles maakt vrijdag het Mechelse plein onveilig.
Na een sabbatjaar zijn ze op het Mechelse plein in hartje Antwerpen weer helemaal klaar om uit de bol te gaan. Het gratis Mechelse Plein Festival op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni belooft een te gekke mix van Kempense reggae, swing, ska, folk, gipsy, poprock, jazz, hiphop en nog veel meer.

Het Mechelse Plein Festival is terug van even weggeweest. Jong talent uit Antwerpen en daarbuiten zet op 29 en 30 juni het Mechelse plein in vuur en vlam.

Programma

Vrijdag 29 juni 2012

 • 17 uur: Afterworkmuziek met volkstafel
   Geniet van live afterworkmuziek en een (h)eerlijke maaltijd. Vooraf reserveren via www.mechelsepleinfestival.be.
 • 19.30 uur: Kobe Louis Charles
  Balkanbeatsdj Kobe Louis Charles trekt de wereld rond met zijn rugzak vol muziek. En reken maar dat hij je aan het dansen krijgt! 
 • 20.45 uur: Campina Royal
  Met Campina Reggae keert Steven Van Gool terug naar de muzikale roots van de reggae, maar ook naar zijn eigen Kempense roots in het landelijke Dessel. Met een extra blazersectie speciaal voor het Mechelse Plein Festival.
 • 22.15 uur: Dynamo Zjoss
  Zes dolenthousiaste muzikanten nemen je mee naar het feesttijdperk bij uitstek waar gitaren, viool, accordeon, contrabas én drum een lach op je gezicht toveren. 

 

Zaterdag 30 juni 2012

 •  19.30 uur: Suzy Mandaglio
  De Italiaans-Antwerpse Suzy Mandaglio wordt gecatalogeerd onder poprock, maar jazz en latin is nooit ver weg in haar eigengeschreven songs in het Engels, Italiaans, Portugees en Spaans.
 • 20.45 uur: Antwerp Gipsy Ska Orchestra
  Zeven muzikanten van over de hele wereld - elk met een verschillende muzikale achtergrond - komen samen om de pure, rauwe energie van de authentieke Roma melodieën met ultra dansbare ska grooves te mengen. 
 • 22.15 uur: Halve Neuro
  De Antwerpse hiphopgroep Halve Neuro is een rijzende ster in Antwerpen en ver daarbuiten. In onvervalste Scheefhoek-stijl geven ze hiphop- en R&B-classics de Antwerpse remix die ze verdienen. 
 • 23.30 uur: Discobaar A Moeder
  Dit ‘Antwaarps’ fenomeen is regelmatig te aanschouwen op de betere ambiancefeestjes. Motto’s als ‘mixen kunnen wij niet fixen’ en ‘zweten gelak een spons, houd uw vrouw in’t oog of z’is van ons’ schallen vaak door de micro en ook een live gezongen ode aan’t stad weerklinkt al eens tijdens hun sets. Als geen ander weten ze een massa aan het dansen te krijgen. 

Praktisch

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?