Log in of maak een account aan

U bent hier

Véél gratis tijdens Zomer van Antwerpen

Urban sports in de zomerfabriek
Zomer van Antwerpen schotelt u deze zomer weer heel wat gratis concerten en voorstellingen voor.

“Zonsondergang, feestje of film: alles is gratis”

 

Zomerfabriek met dj’s en urban sports

De oude gasfabriek op Zurenborg is het kloppend hart voor urban dance, spoken word, gamen op groot scherm en films in openlucht. Meer dan honderd dj’s staan paraat voor funky feestjes. In de urban training hall kunnen jongeren tricks tonen, moves oefenen of initiaties volgen bij professionele sportlui. Een grabbel: free running-parcours, basket, panna football en urban dance.

Muziek in de Wijk

Bijna elke dag is er een pleinconcert in een van de districten. Laat u verrassen door straffe muzikanten uit alle continenten, en drink ondertussen een lekker glas met buren en kennissen. Het geheim van de organisatoren: “We gaan voor de gezelligheid, je komt er altijd wel bekenden tegen.”

Zomerbar met bib

Denk aan strandstoelen, petanque, zand voor kinderpret, vuurkorven en een zwoele bar. In de zomerbibliotheek vindt u leesvoer voor groot en klein en ook workshops en voorstellingen over boeken. 

Zwoele zonsondergang

De zon zien ondergaan in de Schelde blijft adembenemend mooi. Een gratis voorstelling van moeder natuur! Neem enkele vrienden en wat lekkers mee. De grill staat voor u klaar naast de kleine houten tribune.

Info Zomer van Antwerpen

De A-kaart zomert

Breng uw A-kaart mee naar  Zomer van Antwerpen. 

  • U kan punten sparen in de Zomerbar, de Zomerfabriek en op alle pleintjes van Muziek in de Wijk. 
  • U kan punten verzilveren bij voorstellingen van 2 euro in de Zomerbibliotheek. En u krijgt 2 euro korting bij de circussen en in het Nulsterrenpension.

 

Tekst: Gauke Vermorgen

 

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?