U bent hier

Curatoren Bruno en Elke

Bruno en Elke

Bruno Herzeele en Elke Thuy zullen Biodroom in artistiek goede banen te leiden. Ze bouwen mee aan de infrastructuur van de tuin - infopunt, tafels, stoelen, speeltuin, ... Elke maand nodigen zij een kunstenaar/ontwerper/creatieve geest uit om rond een thema een installatie in de tuin te bouwen samen met mensen van Linkeroever. Ecologie, groeien en tuinieren zijn hierbij het startpunt, een magisch stuk supernatuur het beoogde einddoel. Kunstenaars die werken met levende materialen of mensen die net met de meest dood mogelijke materialen (plastics) nieuw leven scheppen; mensen die weten te begeesteren door hun verbeelding en mensen die met handen en materiaal te keer gaan. Ze hebben zelf nog geen enkel groentezaadje geplant, maar ze zijn van plan om in de tuin veel te laten groeien!

Elke en Bruno werken al jaren samen aan alle mogelijke projecten - van kunst tot workshop, van interieurinrichting tot theater.

Voor meer informatie over Elke en Bruno en hun projecten, surf naar deze website.

 

Plaats een reactie

Spelregels...

Om te kunnen reageren moet u inloggen of zich registreren. Registreren gaat eenvoudig en snel. U kan dan ook deelnemen aan wedstrijden, foto's opladen, inschrijven op de nieuwsbrief, ...

Stad Antwerpen Info over de werking van de stad Antwerpen?