U bent hier

 • Cleymans & Van Geel

  De covergroep van bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel heeft maar één doel: de boel op zijn kop zetten. Dit olijke duo graait schaamteloos uit het repertoire van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud ...

 • Theatervoorstelling Ontembare Stad

  Theatergezelschap MartHa!tentatief brengt met ‘Ontembare Stad’ een theatrale spreekbeurt over de hedendaagse stad. Een stad, bol van diversiteit, die de uitdagingen voor de toekomst probeert te benoemen en meteen ook de de lof zingt van een stad die ondanks alles graag gezien wilt worden. Verwacht een wervelende spreekbeurt op het Schoon Verdiep vol beelden, filmpjes en geluid. 

 • Jackobond

  Drie jaar geleden zette Jackobond zichzelf op de kaart met haar overwinning in de VRT-liedjeswedstrijd ‘Zo is er maar één’. Intussen is ze met haar ontwapenende Nederlandstalige kleinkunstpop goed op weg om een gevestigde waarde te worden. Haar nieuwe album ‘Ik ga op een berg wonen’ is authentiek, integer, eerlijk, grappig en ontwapenend.

 • Grote Antwerpse Stadsquiz

  Weet u hoe u van een gewone koffie een ‘Antwerpse koffie’ maakt? Of hebt u misschien familie, vrienden en vriendinnen die hun hersenen maar al te graag vullen met dit soort weetjes? Schrijf uw ploeg dan in voor de eerste Grote Antwerpse Stadsquiz.

Stad Antwerpen Info over de werking van de stad Antwerpen?