Log in of maak een account aan

U bent hier

Dit is een officiële website van de stad Antwerpen. De stad Antwerpen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De coördinatie ligt bij de bedrijfseenheid marketing & communicatie. We engageren ons om de informatie zo correct, actueel en relevant mogelijk aan te bieden.

Als u fouten of verouderde informatie tegenkomt, dan stellen we het op prijs dat u dit laat weten via redactie@dna.be. En als u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of klachten hebt, dan kan u daarvoor het contactformulier of de contactgegevens op www.dna.be/contact gebruiken.

 

Activiteiten UiT in Antwerpen

De activiteiten die u op www.dna.be/uitinantwerpen kan terugvinden, komen uit de UiTdatabank. De invoer in deze databank gebeurt door stadsdiensten, maar ook door bewoners, verenigingen, andere overheden en bedrijven. Zo heeft u een uitgebreid activiteitenoverzicht. Maar de stad Antwerpen kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten op deze pagina’s.

 

Auteursrechten

De stad Antwerpen behoudt het auteursrecht op de via de website verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren mag met bronvermelding.

 

Privacy

De stad Antwerpen hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy bij het verwerken van gegevens over het gebruik van www.dna.be. De stad is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Maar informatie over het surfgedrag op www.dna.be wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De website maakt gebruik van cookies voor de Google Analytics en voor het herkennen van ingelogde profielhouders. Gegevens die de stad Antwerpen via een meldingskaart, e-mail of invulformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de vraag, aanvraag of reactie.  Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden en zullen niet langer bewaard worden dan nodig is. 

Door de wet op de verwerking van persoonsgegevens van 8 december 1992 hebt u recht van mededeling, verbetering of verwijdering van uw gegevens. U kan deze rechten uitoefenen door contact op te nemen via stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen of info@stad.antwerpen.be. Uw aanvraag wordt dan aan de stadsdienst die verantwoordelijk is voor de verwerking van de gegevens overgemaakt.

 

DNA-profiel

Kinderen onder de 14 jaar moeten toestemming van hun ouders hebben om een DNA-profiel aan te maken. De stad Antwerpen raadt u aan voorzichtig te zijn met het openbaar maken van al te persoonlijke gegevens via uw DNA-profiel.

 

A-kaart reglement

Via www.dna.be/a-kaart kan u een A-kaart beheren en punten sparen en inruilen. U vindt hier het volledige A-kaart reglement.  

 

Toegankelijkheid

Voor blinden en slechtzienden zijn alle artikels van het magazine voortaan online terug te vinden. De website zal goed functioneren binnen hun software. Daarnaast zijn er een voorleesfunctie en een hoog contrastversie van de site ingebouwd.

 

Mobiele versie

De mobiele variant van DNA.be is toegespitst op recente nieuwsberichten, knappe foto’s en de kalender UiT in Antwerpen.

 

Stedelijke site www.antwerpen.be zet in op dienstverlening

DNA.be zet vooral in op beleving. De stedelijke site antwerpen.be zet voortaan des te meer in op dienstverlening. 

 

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?