Log in of maak een account aan

U bent hier

Muziek in de wijk op het De Coninckplein met Noreum Machi

Deze Koreaanse percussiegroep noemt zichzelf new wave traditional. Verwacht je aan razendsnelle percussie en sjamanistische dansen.

Elke week muziek op de Bist in Wilrijk

Wie in juli de weg wil vinden naar de Bist moet gewoon zijn oren volgen. Met vijf optredens weerklinkt er altijd wel zomerse muziek op het Centrumplein.

Muziek in de Wijk tijdens ZoMerksem

Muziek in de Wijk staat garant voor zomerse gezelligheid. Op het podium klinkt muziek uit alle werelddelen naast lokaal talent. De muziek gaat gepaard met lekkere hapjes, een verfrissend drankje en leuke randanimatie.

Muziek in de Wijk: Los GuaSoneros de Guantánamo

Los GuaSoneros komen uit het oosten van Cuba en zijn de lokale helden van de changuï, een van de mooiste dansen van het land. Een tropisch dansfeestje aan het eind van een mooie zomer op verschillende pleintjes in de stad. Spaar er met uw A-kaart meteen een punt.

Muziek in de Wijk voortaan op woensdag

EKEREN | In augustus weerklinkt er weer muziek uit heel de wereld in Ekeren. Het park van Hof de Bist is wekelijks the place to be om te dansen, zingen en genieten in het gras.

Muziek in de Wijk: elke dag feest in een andere buurt

De karavaan van de Zomer van Antwerpen trakteert u op een gratis buurtfeest. Muzikanten van over de hele wereld en talenten van dicht bij huis zetten de Antwerpse pleintjes een zomer lang in vuur en vlam. Uw kinderen leven zich ondertussen uit op het springkasteel, aan de schminkstand, in de knutselateliers of in de circusworkshops. Op het einde van de zomer zorgen Los GuaSoneros nog voor een tropisch dansfeestje.

Muziek in de Wijk: elke dag feest in een andere buurt

De karavaan van de Zomer van Antwerpen trakteert u op een gratis buurtfeest. Muzikanten van over de hele wereld en talenten van dicht bij huis zetten de Antwerpse pleintjes een zomer lang in vuur en vlam. Uw kinderen leven zich ondertussen uit op het springkasteel, aan de schminkstand, in de knutselateliers of in de circusworkshops. In de eerste week van augustus laten we een half dozijn vrolijke Colombianen op u los.

Muziek in de Wijk: elke dag feest in een andere buurt

De karavaan van de Zomer van Antwerpen trakteert u op een gratis buurtfeest. Muzikanten van over de hele wereld en talenten van dicht bij huis zetten de Antwerpse pleintjes een zomer lang in vuur en vlam. Uw kinderen leven zich ondertussen uit op het springkasteel, aan de schminkstand, in de knutselateliers of in de circusworkshops. Deze week ontketent Silvério Pessoa zijn Braziliaanse duivels.

Muziek in de Wijk: elke dag feest in een andere buurt

De karavaan van de Zomer van Antwerpen trakteert u op een gratis buurtfeest. Muzikanten van over de hele wereld en talenten van dicht bij huis zetten de Antwerpse pleintjes een zomer lang in vuur en vlam. Uw kinderen leven zich ondertussen uit op het springkasteel, aan de schminkstand, in de knutselateliers of in de circusworkshops. Deze week laten we Los Pata ‘e Cumbia uit Chili op u los.

Lekker luieren in Barra Verano

WILRIJK | Muziek in de Wijk en Barra Verano doen een maand lang de Bist bruisen.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?