Log in of maak een account aan

U bent hier

Tien tips uit Deurne

Blijft u de volgende weken in Deurne? Geniet ervan dat u geen koffers moet pakken en bezorg uzelf een onvergetelijke zomer met deze tien tips!

Manollo Manouche

Acteur/regisseur/muzikant Manou Kersting zet de toon voor een nieuw theaterconcept. Een entertainmentshow die zijn roots vindt in de werelden van comedy, slapstick, striptease, gipsy en zo veel meer. Samen met een tienkoppige band en vijf danseressen duikt Kersting op een eigenzinnige manier de wereld in van de visuele humor. Gratis in het openluchttheater Rivierenhof.

Gratis vrijdagconcerten in Openluchttheater Rivierenhof

In het Openluchttheater Rivierenhof geniet u elke vrijdag van een gratis concert. En dat een hele zomer lang!

Woody Express en Bandits in het Openluchttheater

Het programma voor de gratis vrijdagconcerten in het Openluchttheater klinkt weer veelbelovend. Voor jong Deurne koppen ‘Bandits’ en ‘Woody Express’ de affiche op 13 juli en 10 augustus 2012.

Muziek voor jong en oud in Rivierenhof

DEURNE | Elke vrijdag in juli en augustus kan u gratis concerten meepikken in het Rivierenhof, zestien in het totaal. Zowel in de namiddag als ‘s avonds is er muziek voor jong en oud met multiculturele feestmuziek, oldies, rock, helden van het Vlaamse lied, gipsy, ska en nog veel meer. Voor jong Deurne staan Bandits en Woody Express op de affiche. Voor senioren zijn er vijf concerten met de meest uiteenlopende artiesten.
De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?