Log in of maak een account aan

U bent hier

Graffiti op het street-artfestival Day One

Tijdens Day One komen meer dan vijftien nationale en internationale graffiti-kunstenaars naar de Luchtbal. Ze komen er gebouwen zoals het station en enkele buurtscholen in een kleurrijk en eigenzinnig jasje steken. In het cultuurcentrum is er ook een tijdelijke expo. Een van de artiesten is Steve Locatelli, die vorig jaar de mural aan de Desguinlei schilderde.

2013 wordt topjaar voor Troef!-winnares Laurie Mottie

2013 belooft een uitzonderlijk jaar te worden voor Troef!-winnares Laurie Mottie. Het nieuwe jaar kondigt zich voor haar net iets drukker aan dan anders.

“Ik heb een condor op mijn kamer!”

DEURNE | Dit voorjaar toverden stadsdiensten de besmeurde nutskasten in de buurt Zwarte Arend om tot straatdesign in het thema roofvogels. Op de kleine Lucas maakte deze actie veel indruk.

Nutskast wordt koekjesfabriek

ANTWERPEN | Buurt aan de Beurt tovert nutskasten en muren om tot kunstwerken. De nieuwste aanwinsten zijn een robot en een koekjesfabriek.

Slinkachu in 2018 Antwerpen | You Are Here

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei maakte Antwerpen in primeur kennis met het werk van Slinkachu. Met YOU ARE HERE introduceerde de Londense kunstenaar street art in het Antwerpse straatbeeld. Slinkachu realiseerde 5 nieuwe werken in 2018 Antwerpen (Kievitplein, Stadspark, Draakplaats, Harmoniepark en Amerikalei). Het publiek ging massaal op zoek naar zijn grappige miniatuurinstallaties in de openbare ruimte. Families, scholen, toeristen en bewoners. Iedereen, jong en oud, ging op zoek.
De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?