Log in of maak een account aan

U bent hier

Rommelen op de Paasmarkt

De lente hangt al een tijdje in de lucht, en wat is er dan leuker dan rond te snuisteren op een zonnig lentemarktje? Of het nu zelfgemaakte oorbellen zijn, dat ene vintage wielertruitje, die oude koffiemolen of een paar zeldzame vinylplaten … dat soort schattenjacht is altijd fijn! Wij kozen drie interessante marktjes voor u uit.

Liefhebbers van vinyl moeten in TRIX zijn

Op Paaszondag vindt in muziekcentrum TRIX de tweede editie plaats van de platenbeurs ‘for the record’.

Alles wat u moet weten over Baarechoem Koerst

Wat Koen Wauters en Tom Waes op een fiets zonder versnellingen van Bordeaux naar Parijs deden, doet u op 19 april in Berchem. Want dan is het Baarechoem Koerst: een leuke retrowielerwedstrijd die gereden wordt met oude koersfietsen.

“Op de pleintjes staat iedereen in de spotlights”

“Wij spelen allemaal bij basketbalclub de Willibies, hier uit de buurt. Vorig jaar hebben we zowat elk tornooi gewonnen. Dit jaar gaan we voor de titel" zeggen Nassim (12), Henri (12), Afolabi (12) en Mohammed (13) in koor.

De musea, zwembaden en bibs tijdens het paasweekend

Op Pasen en paasmaandag zijn sommige A-kaartlocaties gesloten, terwijl andere uitzonderlijk de deur opendoen. Een gewaarschuwd A-kaarthouder is er twee waard. Check daarom dit overzicht met uitzonderlijke openingsuren.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?