Log in of maak een account aan

U bent hier

Wereld Taiji en Qigong dag

Taijiquan en Qigong zijn Chinese bewegingsvormen. Op de laatste zaterdag van april om 10 uur plaatselijke tijd, gaan miljoenen mensen aan het oefenen. Heel de wereld doet mee, van de vroegste tijdzone in Nieuw Zeeland tot de laatste in Hawaï. Antwerpen maakt er een hele dag van met demonstraties, workshops en animatie.

Zo wordt uw grote kuis een succes

Na de winter zit er flink wat stof in huis. De verwarming draaide maandenlang en het huis werd minder verlucht. Tijd voor een grondige schoonmaak. Met deze tips krijgt u uw huis weer lentefris.

Velodroom Luchtbal: "Hier koers je in retrostijl"

Binnenkort kan u rondjes rijden op een houten Velodroom op de Luchtbal. Buurtbewoners starten samen met kunstenaarsduo Bruno en Elke met de bouw en openen de Velodroom feestelijk op 13 april. “We hopen dat de houten constructie een trekpleister wordt”, zegt organisator Bram Bernolet.

Doe mee aan de gratis 55+ sportdagen

De 55+ sportdagen van het district zijn intussen een begrip. De deelnemers kunnen gratis allerlei leuke sporten uitproberen. Zumba, golf, wandelen, tai chi: probeer het eens uit!

Groene vingers gezocht voor Biodroom 2.0

Op zondag 16 maart opende samentuin Biodroom 2.0 de poorten. Biodroom is een tijdelijke samentuin waar er naast samen en ecologisch tuinieren ook plaats is voor ontspanning en kunst.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?