Log in of maak een account aan

U bent hier

Voetbal en supporter mee op het WK Berchem

Komt u mee voetballen of supporteren op het WK Berchem? Berchem zoekt mannen en vrouwen van diverse afkomst voor het lokale WK. De voetbalkoorts stijgt...

Moedig de marathonlopers aan in Berchem

Op zondag 27 april verandert de stad in één groot loopparcours voor de DVV Antwerp 10 Miles en Marathon. De marathonlopers passeren ook in Berchem. Moedigt u hen aan?

Alles wat u moet weten over Baarechoem Koerst

Wat Koen Wauters en Tom Waes op een fiets zonder versnellingen van Bordeaux naar Parijs deden, doet u op 19 april in Berchem. Want dan is het Baarechoem Koerst: een leuke retrowielerwedstrijd die gereden wordt met oude koersfietsen.

Berchem Sport loopt voor MS-patiënten

Tijdens de DVV Antwerp 10 Miles en Marathon op 27 april lopen ruim 160 deelnemers ten voordele van de ziekte Multiple Sclerose (MS). Met KBSrun4MS willen ze MS extra onder de aandacht brengen. Ex-Berchemspelers Eric Van Meir en Moussa Dembele zijn peters van de actie. Ook acteurs Koen De Graeve, Gert Lahousse en Katrien Vandendries lopen mee.

Schrijf in voor de Beweeg Mee-dag voor 55-plussers

55-plussers kunnen vanaf nu inschrijven voor de Beweeg Mee-dag op 8 mei. Die dag kan u tal van sporten uitproberen in Het Rooi in Berchem. Van aquazumba over zitgym, wandelen, fietsen en yoga tot petanque, er is voor ieder wat wils. De Beweeg Mee-dag is een actieve dag voor alle 55-plussers.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?