Log in of maak een account aan

U bent hier

Alles wat u moet weten over Baarechoem Koerst

Wat Koen Wauters en Tom Waes op een fiets zonder versnellingen van Bordeaux naar Parijs deden, doet u op 19 april in Berchem. Want dan is het Baarechoem Koerst: een leuke retrowielerwedstrijd die gereden wordt met oude koersfietsen.

Berchem Sport loopt voor MS-patiënten

Tijdens de DVV Antwerp 10 Miles en Marathon op 27 april lopen ruim 160 deelnemers ten voordele van de ziekte Multiple Sclerose (MS). Met KBSrun4MS willen ze MS extra onder de aandacht brengen. Ex-Berchemspelers Eric Van Meir en Moussa Dembele zijn peters van de actie. Ook acteurs Koen De Graeve, Gert Lahousse en Katrien Vandendries lopen mee.

Schrijf in voor de Beweeg Mee-dag voor 55-plussers

55-plussers kunnen vanaf nu inschrijven voor de Beweeg Mee-dag op 8 mei. Die dag kan u tal van sporten uitproberen in Het Rooi in Berchem. Van aquazumba over zitgym, wandelen, fietsen en yoga tot petanque, er is voor ieder wat wils. De Beweeg Mee-dag is een actieve dag voor alle 55-plussers.

Nieuw: Projecttoelage voor jeugdinitiatieven

Broed je op een leuk project voor jongeren of kinderen maar heb je niet genoeg centen om je plannen in daden om te zetten? Vanaf nu kan je projectsubsidies aanvragen bij de jeugddienst van Berchem.

Tips om te starten met een moestuin

BERCHEM | De eerste zonnige dagen zijn gearriveerd. Tijd om te plannen wat er deze zomer van uw moestuin op uw bord terecht zal komen. Staat u ook te popelen om in uw tuin, op uw terras of balkon aan de slag te gaan, maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Bram Van Hove, onze eigenste Bartel Van Riet en het brein achter het project Moestuinen in de Stad, geeft enkele tips.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?