Log in of maak een account aan

U bent hier

Birds of Paradise in MOMU

Het ModeMuseum start op 20 maart met een nieuwe expo: 'Birds of Paradise. Pluimen en veren in de mode'. Deze tentoonstelling is een ode aan de elegantie en verfijning van het gebruik van pluimen en veren in de mode en haute couture. In een mix van accessoires, kledingstukken en couturejurken komen de verschillende karakteristieken van pluimen en veren aan bod: raffinement, vrouwelijkheid, rijkdom, luxe, maar ook donkere romantiek.

Nieuwe promofilm voor Antwerpen

Het Antwerpse productiehuis New Impact heeft uitgepakt met een indrukwekkende imagofilm voor Antwerpen.

Kom zwemmen in een van de Antwerpse zwembaden

Antwerpen is een zwemstad! Met maar liefst negen leuke overdekte en drie aantrekkelijke openluchtzwembaden kan elke Antwerpenaar een frisse duik komen nemen in zijn of haar buurt.

Gesprekstafels 'de stad van morgen'

Antwerpenaren gaan in de week van 15 tot 22 maart met elkaar en met de stad in dialoog over de uitdagingen die er zijn voor de stad van morgen.

Video: Geef uw idee voor de stad van morgen

Wist u dat de stad Antwerpen er tegen 2030 ongeveer 100 000 inwoners bij krijgt? Hoe gaan we wonen? Hoe zullen we ons verplaatsen? Waar zoeken we ontspanning op? Waar werken we? Ontwerpers ontwikkelen hiervoor scenario’s. U kan hen uw ideeën geven.

Pagina's

De Nieuwe Antwerpenaar Info over de werking van de stad Antwerpen?